Navigacija

Vabilo k sodelovanju na Koroškem otroškem festivalu

Vabilo k sodelovanju na Koroškem otroškem festivalu

Spoštovani,
vabimo vas k sodelovanju na Koroškem otroškem festivalu, ki bo potekal v soboto, 24. avgusta, v grajskem parku pod okriljem Ravenskih dnevov.
Dopoldansko športno dogajanje (od 10. ure dalje): Športne aktivnosti za najmlajše, kjer bodo otroci spoznavali različne športne panoge, se pomerili v zabavnih igrah in preživeli aktivno dopoldne.
Popoldansko kulturno in glasbeno dogajanje (od 15. ure dalje): Kulturni in glasbeni dogodki, napihljivi gradovi, poslikave obraza ter različne animacije, ki bodo otrokom pričarale nepozabne trenutke. Posebej vas vabimo k sodelovanju v popoldanskem delu, kjer se bodo otroci lahko udeležili vaših delavnic in predstavitev.
Prosimo vas, da nam do 15. julija sporočite možnost sodelovanja, da lahko skupaj načrtujemo vašo vlogo na festivalu.

V prilogi najdete podrobno vabilo. Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo na telefonski številki 040 745 464 ali preko e-pošte sasa@zkstm.si.


Pozdravljeni,

Vabimo vas k sodelovanju na Koroškem otroškem festivalu, ki bo potekal v soboto, 24. avgusta, v grajskem parku pod okriljem Ravenskih dnevov.
Dopoldansko športno dogajanje (od 10. ure dalje): Otroci bodo spoznavali različne športne panoge, se pomerili v zabavnih igrah in uživali v animacijskem športnem dopoldnevu. Vaše društvo lahko s svojo predstavitvijo navduši in spodbudi otroke k športu.
Popoldansko kulturno in glasbeno dogajanje (od 15. ure dalje): Dogajanje bo popestreno z različnimi kulturnimi in glasbenimi dogodki, napihljivimi gradovi, poslikavami obraza ter animacijami, ki bodo otrokom pričarale nepozabne trenutke. Dogodek bo spremljala tudi karavana okusov.
V primeru dežja bomo športne aktivnosti prestavili na DTK.
Prosimo vas, da nam do 15. julija sporočite možnost sodelovanja. V prilogi najdete vabilo o sodelovanju.
Za več informacij sem vam na voljo na telefonski številki 040 745 464 ali preko e-pošte sasa@zkstm.si.

Veselimo se vašega sodelovanja!

 

Koroski otroski festival_Sportno dogajanje.pdf